MIRÓGRÀFIC COL·LABORA

Mirógràfic col·labora amb la Fundació Si KUnda.
Mirógràfic col·labora amb la Fundació Si KUnda.
Mirógràfic col·labora aportant material gràfic promocional per la Fundació Si KUnda, que va posar en marxa un dels nostres clients, les Acadèmies La Piramide, que aposten per contribuir en millorar la qualitat de vida dels nostres amics de Si KUnda (Gambia) un poble de 600 habitants. Les seves actuacions es centren principalment a l'escola de primària, millorant les condicions tant materials com educatives dels professors i alumnes. També està actuant en millorar les instal·lacions de l'escola i del poblat. Si voleu mes informació o contribuir en aquesta necessària causa, us podeu informar a través del web www.piramidegambia.comRead More
Recapta d'aliments; el nostre granet de sorra
Recapta d'aliments; el nostre granet de sorra
Des de Mirógràfic col·laborem anualment amb l'Associació de Cubelles "Recapta X Cubelles" aportant material gràfic per poder promocionar els diferents esdeveniments que realitzen per un boníssima causa, recaudar aliments per les famílies més necessitades del poble. Aportem el nostre granet de sorra aportant flyers. Gràcies a aquesta associació, moltes famílies de cubelles tenen un dia a dia una mica millor.
Equip de Futbol 7 Mirógràfic.
Equip de Futbol 7 Mirógràfic.
Mírógràfic patrocina l'equip de Futbol de la lliga comarcal del Garraf de Futbol 7, l'equip de l'Associació de Joves el Cubell, juga cada setmana al camp municipal de Vilanova i la Geltrú amb les equipacions taronges de Mirógràfic.
Scroll to Top